Přejít na hlavní obsah
Stránka nastavení Bezpečnost

Nastavení > Bezpečnost

Toto zobrazení se může lišit v závislosti na vaší uživatelské roli.
Podrobnosti najdete v části Viditelnost a oprávnění.

Hlavní účel

Určete, jak se váš tým přihlašuje do administrace.
Zvolte, kterými způsoby se uživatelé mohou přihlašovat: E-mail a heslo, Google, Microsoft nebo Facebook. Uživatelé se k vašemu účtu dostanou, jen když jsou přihlášeni jedním z vybraných způsobů. Alespoň jeden způsob musí zůstat vybraný. Nové účty povolují všechny čtyři způsoby, dokud je neomezíte.Tento seznam je vše, co zde SSO znamená. TWICE Commerce nemá SAML ani OIDC připojení k vašemu poskytovateli identity ani synchronizaci adresáře, takže omezení účtu na Google nebo Microsoft jen směruje ověřování k danému poskytovateli, aniž by z něj cokoli dalšího importovalo. Role se v TWICE Commerce nadále přiřazují ručně.
Povolte přihlášení e-mailem a heslem pro uživatele s oprávněním Account settings > Security > Manage, i když e-mail a heslo nejsou mezi vybranými způsoby přihlášení. Funguje jako záchranný východ: uživatel s tímto oprávněním se stále může přihlásit a opravit konfiguraci, pokud je poskytovatel identity nesprávně nastavený.

Související koncepty

Uživatelé a role

Členové týmu, systémové role a vlastní role.

Profil

Vaše osobní údaje a jazyk rozhraní.

Viditelnost a oprávnění

Tato stránka je jedinou stránkou nastavení bez omezení zobrazení. Je viditelná pro každou systémovou roli, takže se uživatel vždy dostane ke svému vlastnímu nastavení bezpečnosti. Ukládání změn je omezeno oprávněním account_settings:security, které mají jen Owner a Admin. Význam jednotlivých operací a úplnou matici rolí najdete v části Uživatelé a role.

Související články

Rozhodněte, kdo vlastní přístup do administrace

Kdo vlastní přihlašování a kdo role, když se váš tým přihlašuje účtem z adresáře.