Skip to main content
TWICE-hallintapaneelin yläpalkki yleisine hallintatoimintoineen

TWICE-hallintapaneelin yläpalkki

Tämä näkymä voi näyttää erilaiselta käyttäjäroolistasi riippuen.
Lisätiedot löytyvät tämän sivun osiosta Näkyvyys ja käyttöoikeudet.

Ensisijainen tarkoitus

Yläpalkista pääset yleisiin toimintoihin ja hallintaan sekä käyttäjäprofiilin omiin asetuksiin.
Vaihda niiden välillä, joihin sinulla on pääsy. Valittu sijainti ratkaisee, mitä dataa ja tilauksia näet hallintapaneelin muissa näkymissä.Lue lisää: Usean sijainnin hallinta
Käytä tätä dokumentaatiota suoraan alustan sisällä. Ota yhteyttä tukeen.Lue lisää: Dokumentaation käyttö
Avaa koko tilin toimintolokit. Käy läpi kaikki toimet koko tililläsi, mukaan lukien kuka on käyttänyt tietueita, tehnyt muutoksia ja milloin — käyttöoikeustasoistasi riippuen.Lue lisää: Toimintolokit
Avaa profiilisi, määritä asetuksesi ja hallitse muita käyttäjätiliisi liittyviä asetuksia. Jos kuulut useampaan kauppiastiliin, vaihda niiden välillä profiilivalikosta tai profiiliasetusten kauppiastilikortista — katso Käyttäjäprofiili.Lue lisää: Käyttäjäprofiili

Aiheeseen liittyvät käsitteet

Tässä muutamia TWICE Commercen keskeisiä käsitteitä, jotka liittyvät yläpalkkiin.
  • Yläpalkki tarjoaa yhdenmukaisen pääsyn keskeisiin toimintoihin riippumatta siitä, missä kohtaa alustaa olet.
  • Yläpalkissa on aina valittuna (tai useita sijainteja), mikä rajaa kaiken hallintapaneelin datan ja kaikki toiminnot.
Jokainen käyttäjä voi määrittää TWICE Commercessa joukon henkilökohtaisia asetuksia. Näihin kuuluvat esimerkiksi käyttöliittymän kieli, omat tiedot ja se, miten data näytetään sinulle.
Voit esimerkiksi tallentaa datataulukoiden mukautettuja näkymiä (suodattimet, sarakkeet, järjestykset) omalle tilillesi — nämä tallennetut näkymät näkyvät vain sinulle eivätkä kollegoillesi. Vain Global -merkinnällä varustetut taulukkonäkymät jaetaan koko tiimille, joten voit personoida hallintapaneelisi vaikuttamatta muihin.

Näkyvyys ja käyttöoikeudet

Yläpalkkia itseään ei rajata käyttöoikeuksilla — se näkyy kaikille rooleille. Sen kautta tavoitettavat asiat sen sijaan rajautuvat:
  • Kauppiastilin vaihtaja listaa vain ne tilit, joiden jäsen olet.
  • Haku palauttaa vain ne tietueet, joita saat tarkastella.
  • Asetukset näyttää vain ne sivut, joihin rooleillasi on oikeus, ja sivu jota et saa tarkastella on piilotettu sekä sivupalkista että osoitteesta.
Lue lisää: Käyttäjät ja roolit