
Horní lišta TWICE Admin
Toto zobrazení se může lišit v závislosti na vaší uživatelské roli.
Podrobnosti najdete v části Viditelnost a oprávnění na této stránce.
Podrobnosti najdete v části Viditelnost a oprávnění na této stránce.
Hlavní účel
Horní navigační lišta poskytuje přístup ke globálním akcím a ovládání a k nastavením specifickým pro uživatelský profil.Výběr lokality
Výběr lokality
Přepínejte mezi , ke kterým máte přístup. Vybraná lokalita určuje, jaká data a objednávky vidíte jinde v zobrazeních Admin.Více informací: Správa více lokalit
Dokumentace a podpora
Dokumentace a podpora
Otevřete tuto dokumentaci přímo v platformě. Kontaktujte podporu.Více informací: Jak používat dokumentaci
Protokol auditu
Protokol auditu
Otevřete protokol auditu za celý účet. Projděte si všechny akce napříč celým účtem, včetně toho, kdo přistupoval k záznamům, prováděl změny a kdy — v závislosti na vaší úrovni přístupu.Více informací: Protokoly aktivit
Nastavení profilu
Nastavení profilu
Otevřete svůj profil, nastavte si preference a spravujte další nastavení specifická pro váš uživatelský účet. Pokud patříte k více obchodním účtům, přepínejte mezi nimi z nabídky profilu nebo z karty obchodních účtů v nastavení profilu — viz Uživatelský profil.Více informací: Profil uživatele
Související koncepty
Zde je několik klíčových konceptů TWICE Commerce, které souvisí s horní navigací.Globální kontext
Globální kontext
- Horní navigace udržuje konzistentní přístup ke klíčovým funkcím bez ohledu na to, kde se v platformě nacházíte.
- V horní navigaci je vždy vybraná (nebo více lokalit), která určuje kontext pro všechna data a akce dostupné v celém Admin.
Uživatelské předvolby
Uživatelské předvolby
Každý uživatel si v TWICE Commerce může nastavit řadu osobních předvoleb. Patří mezi ně například jazyk rozhraní, osobní údaje a způsob, jakým se vám zobrazují data.
Můžete si například uložit vlastní zobrazení datových tabulek (filtry, sloupce, řazení) do svého vlastního účtu — tato uložená zobrazení jsou viditelná jen vám a nezobrazují se vašim kolegům. Pouze zobrazení tabulek označená jako Globální jsou sdílená s celým týmem, takže si můžete přizpůsobit své prostředí Admin, aniž byste ovlivnili ostatní.
Viditelnost a oprávnění
Samotná horní navigace není omezena oprávněními — je přítomná pro každou roli. To, co je z ní dosažitelné, se ale liší:- Přepínač obchodních účtů zobrazuje pouze účty, jejichž jste členem.
- Vyhledávání vrací pouze záznamy, které smíte zobrazit.
- Nastavení zobrazuje pouze stránky, ke kterým vám vaše role udělují přístup, a stránka nastavení, kterou nesmíte zobrazit, je skrytá jak z bočního panelu, tak z její URL.